La reducere

Pret de baza 49,99 RON -20% Pret 39,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Faceted Onix si pandantiv in forma de leopard cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Gro Faceted se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -20% Pret 31,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Norna se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 69,99 RON -25% Pret 52,49 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingigerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 29,99 RON -20% Pret 23,99 RON

Bratara elastica, hand-made, bratara Howe se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 94,99 RON -20% Pret 75,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si separatoare cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Kalf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 69,99 RON -20% Pret 55,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de discoball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sara se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 39,99 RON -20% Pret 31,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Lava Stone si pandantiv in forma de craniu din aliaj de zinc. Bratara Mikal se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 69,99 RON -10% Pret 62,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Aquamarin Jades si pandantiv in forma de hamsa cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Mikel se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -15% Pret 33,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Njal se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 54,99 RON -20% Pret 43,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Howlite si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Norna se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 29,99 RON -20% Pret 23,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Lapis Lazuli. Bratara Olen se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -20% Pret 31,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Ragni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 34,99 RON -20% Pret 27,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Rikr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 34,99 RON -10% Pret 31,49 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre Zebra Stone si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sigurd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 79,99 RON -25% Pret 59,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Thordis se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.