Svart

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de leopard cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Svart se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Nu uita sa alegi dimensiunea incheieturii !
Dim. incheietura
39,99 RON
Fara TVA livrare in 3-4 zile
Bratara este disponibila
Codul de referinta este jwl020 si avem 10 Produse in stoc.
Va rugam nu purtati bratara sub apa.


Piatra folosita
Mixed Stones
Charm folosit
Leopard
Tip bratara
Bratara elastica
Dimensiune pietre
6 milimetri
Payment

Numele pietrei vine de la Peninsula Labrador, Canada, unde a fost gasit pentru prima oara, in 1770. Labradoritul este pretuit mai ales pentru jocul sau de culori remarcabil (labradorescenta), care prezinta flash-uri vii de verde, albastru, auriu, portocaliu, rosu si uneori violet.

Despre labradorit se spune ca ofera o eliberare rapida de anxietate si depresie, inlocuindu-le cu entuziasmului dat de increderea de sine si inspiratia momentului.

Este o piatra semipretioasa ce disipa orice stare negativa si aduce o intelegere clasa a situatiei prin limpezirea gandurilor si amplificarea abilitatilor de comunicare. Si tot legat de labradorit mai putem spune ca ofera perseverenta, putere si intuiti in vremuri dificile sau in momentele de tranzitie a propriei persoane.

Lichidare de stoc