Terje

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Terje se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

49,99 RON
Fara TVA livrare in 3-4 zile
Bratara este disponibila
Codul de referinta este jwl111 si avem 5 Produse in stoc.
Va rugam nu purtati bratara sub apa.


Piatra folosita
Labradorite
Charm folosit
Crown Disco Ball
Tip bratara
Bratara pe snur
Dimensiune pietre
6 milimetri
Payment

Numele pietrei vine de la Peninsula Labrador, Canada, unde a fost gasit pentru prima oara, in 1770. Labradoritul este pretuit mai ales pentru jocul sau de culori remarcabil (labradorescenta), care prezinta flash-uri vii de verde, albastru, auriu, portocaliu, rosu si uneori violet.

Despre labradorit se spune ca ofera o eliberare rapida de anxietate si depresie, inlocuindu-le cu entuziasmului dat de increderea de sine si inspiratia momentului.

Este o piatra semipretioasa ce disipa orice stare negativa si aduce o intelegere clasa a situatiei prin limpezirea gandurilor si amplificarea abilitatilor de comunicare. Si tot legat de labradorit mai putem spune ca ofera perseverenta, putere si intuiti in vremuri dificile sau in momentele de tranzitie a propriei persoane.

Lichidare de stoc