Modi

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Purple Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Modi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Nu uita sa alegi dimensiunea incheieturii !
Dim. incheietura
49,99 RON
Fara TVA livrare in 3-4 zile
Bratara este disponibila
Codul de referinta este jwl109 si avem 5 Produse in stoc.
Va rugam nu purtati bratara sub apa.


Piatra folosita
Tiger Eye
Charm folosit
Crown
Tip bratara
Bratara elastica
Dimensiune pietre
6 milimetri
Payment

Ochiul de tigru este o piatra pretioasa de culoare galbuie cu variante de culoare pana la roscat brun. Mineralul este rezultat prin procesul de degradare prin actiunea intemperiilor a „ochiului de soim” o varietate de cuart albastru.

Varietatea de culoare galbena pote fi confundat cu crizoberilul, din care cauza este folosit ca imitatie de crizoberil. Fenomenul optic de sclipire (licarire) este produs de filamentele fine de amfiboli din masa cristalului.

Exploatarea mineralului se face in Africa de Sud, Namibia, Australia de vest, SUA, Canada, India. In perioada Evului Mediu se credea ca mineralul poseda puteri magice, ferind de rele și vrajitorie, din acest motiv l-au purtat cavalerii care au participat la cruciade.

Ochi de tigru este o forma rara de cuart negru, cu dungi galbene si maro-aurii. Este o piatra semipretioasa deosebit de apreciata, folosita si in mod decorativ.

Lichidare de stoc