Crown Collection

Sunt 35 produse.

Se afiseaza 1-15 din 35 produs(e)

Filtre active

Pret 49,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Terje se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Yellow Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ospak se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Purple Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Modi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ketil se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Jasp si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Jarle se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 64,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Yellow Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Gassy se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de discoball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sara se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Blue Sand Stone si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ida se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 34,99 RON -10% Pret 31,49 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre Zebra Stone si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sigurd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Magni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 59,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Faceted Blue Sand Stone si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Kriemhilda se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Mista se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Gilby se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingunn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.