Lista de produse dupa marca JWL - Beads Boutique

Sunt 107 produse.

Se afiseaza 1-15 din 107 produs(e)
Pret de baza 39,99 RON -10% Pret 35,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Red Coral si pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vigdis se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 69,99 RON -10% Pret 62,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Unni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Howlite Turquoises si pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vees se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 59,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Thorben Gold se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Surtr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Steen se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 34,99 RON -10% Pret 31,49 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre Zebra Stone si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sigurd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Surtr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de zar cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Saxby se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Royd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.