Simple Bracelet

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-15 din 18 produs(e)

Filtre active

Pret 69,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Hematite si separatoare cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Lone se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Aventurin. Bratara Magne se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Leidolf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Rose Red Tiger Eye. Bratara Signy se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de zar cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Saxby se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Green Sea Sediment si pandantiv in forma de budha din aliaj de zinc. Bratara Vanir se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de budha din aliaj de zinc. Bratara Sveinn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de budha din aliaj de zinc. Bratara Thorkatlla se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de budha din aliaj de zinc. Bratara Hoenir se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 69,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de bara cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Hersi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 94,99 RON -20% Pret 75,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si separatoare cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Kalf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 29,99 RON -20% Pret 23,99 RON

Bratara elastica, hand-made, bratara Howe se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 29,99 RON -20% Pret 23,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Lapis Lazuli. Bratara Olen se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 29,99 RON -20% Pret 23,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Green Sea Sediment. Bratara Uni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.