Skull Head

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Pret de baza 79,99 RON -25% Pret 59,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Thordis se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 39,99 RON -20% Pret 31,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Lava Stone si pandantiv in forma de craniu din aliaj de zinc. Bratara Mikal se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 69,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingigerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 69,99 RON -25% Pret 52,49 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingigerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Blue Sea Sediment si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Hjorr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de craniu din aliaj de zinc. Bratara Olin se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de craniu din aliaj de zinc. Bratara Svaldifari se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.