Knight Collection

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Pret 64,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Green Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Fenris se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 69,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Liva se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 79,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Green Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ragnarok se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 79,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Kleng se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Roydun se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Green Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Groeird se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 59,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Garthf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.