Disco Collection

Sunt 21 produse.

Se afiseaza 1-15 din 21 produs(e)

Filtre active

Pret 29,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Leidolf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vees se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Terje se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ketil se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Injerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 59,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Red Sea Sediment si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Helgi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ymir se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Jorunn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de discoball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sara se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Norge se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sindri se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 79,99 RON -25% Pret 59,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de craniu cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Thordis se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Heiolf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Gry se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingunn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.