Disco Collection

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Pret 79,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Maj se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Norge se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Heiolf se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ingunn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 89,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Hauk se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret de baza 69,99 RON -20% Pret 55,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de discoball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Sara se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Colorful Sea Sediment cu pandantiv in forma de inima argintiu si disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia.

Pret 69,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Hematite si pandantiv in forma de leopard cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Haldor se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.