Love Collection

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Pret 54,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Blue Tiger Eye cu pandantiv in forma de inima si inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Bruni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Bluo se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Surtr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -10% Pret 35,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Red Coral si pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vigdis se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica hand-made din pietre semipretioase Colorful Sea Sediment cu pandantiv in forma de inima argintiu si disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia.