Lion Beads Collection

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Pret de baza 39,99 RON -10% Pret 35,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Vetle se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Steen se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Blue Sea Sediment si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Orm se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -15% Pret 33,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Njal se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 34,99 RON -20% Pret 27,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tiger Eye si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Rikr se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 39,99 RON -20% Pret 31,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Ragni se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret de baza 44,99 RON -15% Pret 38,24 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Blue Sand Stone si pandantiv in forma de leu din aliaj de zinc. Bratara Vestar se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.