Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

Piatra folosita

Piatra folosita

Charm folosit

Charm folosit

Bratari dama

Sunt 96 produse.

Se afiseaza 1-15 din 96 produs(e)

Filtre active

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de clepsidra cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Mildri se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vees se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Howlite Turquoises si pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Vees se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 49,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Terje se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Yellow Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ospak se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Purple Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Modi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ketil se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Jasp si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Jarle se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Bluo se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de clepsidra cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Stig se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made cu pandantiv in forma de inima cu inseratii de pietre semipretioase Zirconia. Bratara Oddvar se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de clepsidra cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Liv se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Injerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.