Bratari barbati

Sunt 88 produse.

Se afiseaza 1-15 din 88 produs(e)

Filtre active

Pret 49,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Labradorite si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Terje se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 39,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Yellow Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ospak se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Purple Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Modi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Ketil se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 49,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Jasp si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Jarle se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Sand Stone si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Injerd se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute, este unisex.

Pret 59,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Red Sea Sediment si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Helgi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 34,99 RON

Bratara elastica, hand-made din pietre semipretioase Onix negru mat si pandantiv in forma de disco-ball cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Jorunn se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 64,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Blue Sea Sediment si separatoare cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Hunbogi se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 64,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Yellow Tiger Eye si pandantiv in forma de coroana cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Gassy se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 64,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Green Tiger Eye si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Fenris se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.

Pret 69,99 RON

Bratara pe snur reglabil, hand-made din pietre semipretioase Tridacna si pandantiv in forma de gladiator cu inseratii din pietre semipretioase Zirconia. Bratara Liva se poate purta langa un ceas, adauga o nota distincta oricarei tinute.